KOTIKUVA ON VÄLITTÄJÄN TÄRKEIN KUMPPANI

KOTIKUVA PALVELEE
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

Kotikuva on asuntokuvaamisen ammattilainen. Kotikuva palvelee kiinteistönvälitystoimistoja laadukkaasti, monipuolisesti ja vahvalla kokemuksella. Kaikki tekeminen tähtää ostajan löytymiseen myyntikohteelle ja siihen, että myyjä ja ostaja ovat tyytyväisiä prosessin onnistumiseen.

ENSIVAIKUTELMAN
VOI TEHDÄ VAIN KERRAN

Valokuvien tehtävä on antaa asunnosta keskeinen informaatio visuaalisessa muodossa – näkymistä, materiaaleista, mittasuhteista ja tunnelmasta. Ensivaikutelma myös asunnosta voidaan tehdä vain yhden kerran, ja Kotikuva on siinä jutussa oiva apu.

LAATU KOOSTUU
MYÖS TAVASTA TOIMIA

Hyvä laatu ei ole pelkästään nippu upeita kuvia, vaan laatu tarkoittaa esimerkiksi sitä, kuinka kuvaaja suhtautuu ihmisiin, joiden kodeissa hän työskentelee. Pyrkimys on toimia aina niin, että kuvaussessiosta jää asiakkaille myönteinen muistijälki.

DRONEKUVAT KUULUVAT
AINA PALVELUUN

Ihmisten etsiessä uutta kotia he haluavat tutkia kiinnostavan kohteen tarkasti. Siksi Kotikuvan palveluun kuuluvat aina myös dronekuvat. Taivaalle nouseva kamera on väline muiden työkalujen joukossa ja sitä käytetään aina kun on tarve. Luvat ovat kunnossa ja viranomaisia kunnioitetaan.

VIRTUAALISISUSTUS
OLOHUONEESEEN?

Kun myydään tyhjää asuntoa, jo yksikin tyylikkäästi kalustettu näkymä antaa ostajalle käsityksen mahdollisen uuden kotinsa tunnelmasta. Virtuaalinen sisustus on mainio lisä taitavasti käytettynä, ja Kotikuva tuo digistailauksen asiakkaidensa keinovalikoimaan kätevästi ja edullisesti.

VIDEOT SOMEEN JA
ESITTELYSIVUILLE

Kuvasettejä täydentävät ketterästi toteutetut ”videokamera kiertää” -tyyliset esittelyvideot, jotka tuotteistetaan yrityskohtaisiksi teksteillä, logoilla ja musiikilla. Tarjolla on myös aineistosta leikatut somevideot Facebook-, Instagram- ja TikTok-alustoille.

KAIKKI OIKEUDET
KAIKKIIN KUVIIN

Kotikuva on välitysliikkeelle monella tavalla kokonaisedullinen. Yksi esimerkki: välitysliike saa kaikki oikeudet kaikkeen toteutettuun materiaaliin. Kuvia voi käyttää vapaasti niin markkinoinnissa kuin vaikkapa antaa hienon kuvan asiakkaalle lahjaksi.

ASIAKASKUNTA
KOOSTUU YRITYKSISTÄ

Kotikuva on B2B-yritys, jonka asiakaskunta koostuu kiinteistönvälittäjistä. Palvelun keskeisin osa on tuottaa valokuvia asunnoista, mutta tarjolla on muitakin välittäjien tarvitsemia palveluita. Kuluttaja-asiakkaat Kotikuva ohjaa välitystoimistojen puheille.